Sunday, January 1, 2012

Bagaimana PRU 13 ni..??

Assalamuaalaikum wbt..
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang..
Alhamdulillah, segala puji-pujian hanya layak buat-Nya, Tuhan seluruh alam...
Kesyukuran yang tidak terhingga buat Allah kerana mengurniakan nikmat iman dan islam buat kita, Semoga kita dapat memeliharanya dengan sebaik mungkin.. Insya Allah =)

Agak lama tak update blog ni, tak ada idea kot dan sifat malas melanda diri.. c(:
Pejam celik pejam celik dah masuk 2012 kan..? Alhamdulillah..
Ana pun dah masuk 17 tahun, SPM lah tahun nie.. O.M.A!!! Macam mimpi je, next year dah tamat sekolah and akan jejaki kaki ke mana-mana U atau mana-mana tempat pengajian lah.. Dan akan digelar mahasiswa..
Mahasiswa..?? Sebut pasal Mahasiswa tiba-tiba teringat tragedi malam awal tahun baru 2012..
What Happend..? Ana tak nak la cakap banyak pasal ni, korang just tengok jelah video ni dan masing-masing boleh nilai sendiri.. Kalau nak play here, korang stop la dulu lagu kat bawah tu, nanti bising pula..hehee :D




Ok..Macam mana..?? Dah tengok..So apa comment korang..??
Hurm entah la..Masing-masing ada pendapat sendiri kan..??
Ana bukannya nak kutuk mana-mana parti di sini.. Ops!! Di sini tak ada politik ok? Mereka cuma nak kebebasan akademik.. Just that.. Walaupun ana masih lagi bersekolah ana tetap menyokong mereka dari belakang sebab ana pun akan jadi mahasiswi..Insya Allah if panjang umur.. :)
Eh!! Kenapa tajuk kat atas PRU13 apa kena pula dengan PRU 13 ni..? Korang tak faham ke..?
hehee...buat-buat faham jela.. c(:

p/s:Tiba-tiba update pasal ni..Selera lain dah ke.?? hee~ tak ada la..saja update isu semasa pula, tak salahkan.. (peace) ^^

0 comments: