Monday, January 2, 2012

Tektik pecah cermin klinik..??

Assalamuaalaikum wbt..
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang..
Alhamdulillah, segala puji-pujian hanya layak buat-Nya, Tuhan seluruh alam...
Kesyukuran yang tidak terhingga buat Allah kerana mengurniakan nikmat iman dan islam buat kita, Semoga kita dapat memeliharanya dengan sebaik mungkin.. Insya Allah =)

Ops!! Terbaca di sebuah blog katanya "mereka (budak2 mahasiswa yang buat perhimpunan malam tahun baru tu la..) pecahkan cermin klinik dan kononnya mahu menganggap kecederaan itu di lakukan oleh pihak berkuasa dan didapati laporan perubatan Hospital Slim River,Perak orang luar, iaitu Safwan Anang Talib cedera kerana serpihan kaca.." ????
wow!! Menarik je dengar kan..?? Orang-orang Malaysia ni memang ada masalah mental ke..?? Tak pasal-pasal nak cederakan diri sendiri..
Hey!! Kamu tak tengok betul-betul kamu memandai je cakap..
Mereka pecahkan cermin tu keran terdesak tahu tak? Safwan tu agak parah..Ko tengok dulu video tu baru ko cakap banyak..Ni dapat dari sumber hutan mana tah mandai je buat ulasan... Yang ko takut sangat dengan budak-budak mahasiswa tu apasal..?? Dia orang nak kebebasan ja.. Ko takut parti ko hancus..?? (parti mana aku tak tahu la).

p/s: dah guna "aku", "ko", geram sangat nie.. c(:

0 comments: