Sunday, January 15, 2012

Macam duduk di padang Arafah

Assalamuaalaikum wbt..
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang..
Alhamdulillah, segala puji-pujian hanya layak buat-Nya, Tuhan seluruh alam...
Kesyukuran yang tidak terhingga buat Allah kerana mengurniakan nikmat iman dan islam buat kita, Semoga kita dapat memeliharanya dengan sebaik mungkin.. Insya Allah =)

Wah!! Macam menarik je tajuk entri ni.Korang pernah tengok ke macam mana suasana di padang arafah.?? Saya pun tak pernah. Semalam puluhan ribu rakyat banjiri stadium di Alor Setar sempena Konvensyen Pakatan Rakyat Ke-3. Rugilah tak join. My first brother ada lah pergi dengan geng-geng dia. Nak pergi tapi agak jauh lebeih kurang sejam kot dari sini nak ke Alor Setar. Dengar kata hampit 50 ribu orang eh yang pergi? Subhanallah!! Banyaknya, kata TGNA sebelum bicaranya "Macam duduk di padang Arafah"..
menarik juga apabila DSAI ada cakap "..lepas ni NTR yang akan jadi ketua pembangkang.." (lebih kurang macam ni lah ayat dia..kihkihkih

Oleh kerana saya tak join dan tak boleh cerita banyak pasal tu,korang boleh baca sendiri lah di sini http://www.malaysiakini.com/news/186651

Selamat membaca!! ^_^


p/s: hope pru13 ni dapat tumbangkan UBN.. amin =)

0 comments: